Concert pascal
MOPAN Suceava

Hit-ul ‘Blinding Lights’ al artistului canadian The Weeknd a fost desemnat cel mai bun cântec din toate timpurile de către revista de specialitate Billboard, potrivit contactmusic.com.

Melodia, lansată în noiembrie 2019, a petrecut 90 de săptămâni în topul Billboard Hot 100 şi este cea mai îndelungată prezenţă din toate timpurile în listă, depășind astfel ‘The Twist’, lansată în 1960 de Chubby Checker.

Billboard Hot 100 clasifică de 63 de ani piesele după difuzările radio, vânzări şi streaming.

The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a lansat ‘Blinding Lights’ în noiembrie 2019, fiind primul single de pe albumul ‘After Hours’. Până în septembrie 2021, piesa a fost accesată online de 2,5 miliarde de ori pe Spotify, conform sursei citate.

Melodia a ajuns în Hot 100 în martie 2020, în aceeaşi săptămână în care ‘After Hours’ a debutat pe primul loc în Billboard 200. A petrecut patru săptămâni pe primul loc în topul single-urilor, 43 de săptămâni – în top 5, apoi 57 de săptămâni – în top 10 şi 86 de săptămâni – în top 40. Per total, cântecul a înregistrat 90 de săptămâni în Hot 100.

Locul al doilea este ocupat de ‘The Twist’, al lui Chubby Checker, iar podiumul este completat de single-ul ‘Smooth’, cântat de Santana și Rob Thomas. Locul patru în topul celor mai bune piese din toate timpurile este ocupat de ‘Mack the Knife’, al lui Bobby Darin, iar cinci de ‘Uptown Funk!’, melodie interpretată de Mark Ronson și Bruno Mars. Top 10 este completat, în ordine, de ‘How do I Live’ – LeAnn Rimes, ‘Party Rock Anthem’ – LMFAO feat. Lauren Nemmett & Goonrock, ‘I Gotta Feeling’ – The Black Eyed Peas, ‘Macarena (Bayside Boys Remix)’ – Los Del Rio şi ‘Shape of You’ – Ed Sheeran.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava