• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Compania Holzindustrie Schweighofer a anunţat că nu va mai livra biomasă către centrala termo-electrică din Suceava. Holzindustrie Schweighofer a informat printr-un comunicat de presă că primarul Sucevei Ion Lungu a fost înştiinţat cu privire la sistarea livrărilor către SC Bioenergy Suceava din cauza neplăților pentru biomasa din lemn livrată în decursul a mai multor luni. „Chiar și în timpul acestei perioade dificile, Holzindustrie Schweighofer a livrat biomasa conform programului de livrări pentru a asigura furnizarea cu energie termică municipiului Suceava, dar este în final forțată să oprească livrările cu efect imediat”, se arată în comunicatul celor de la Holzindustrie Schweighofer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava