MOPAN Suceava

Poliţiştii au început cercetările în vederea identificării autorilor a două furturi comise în comuna Pojorâta. Vineri dimineaţa, agenţii Postului de Poliție Pojorâta au fost sesizați de către un bărbat de 53 ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras scule și bunuri pe care le avea într-un atelier și două magazii amplasate într-un imobil proprietatea personală. Poliţiştii deplasaţi la fața locului au constatat că în noaptea de joi spre vineri, persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului pe o poartă metalică închisă dar neasigurată, au forțat sistemele de închidere de la un atelier și două magazii, de unde au sustras mai multe bunuri.
Cercetările sunt continuate de agenţii Postului de Poliție Pojorâta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.
Tot în dimineaţa zilei de vineri, poliţiştii din Pojorâta au fost sesizați de către o femeie din localitate despre faptul că persoane necunoscute au sustras scule din interiorul clădirii proprietate aflată în construcție pe raza comunei Pojorâta.
Furtul a fost comis tot în noaptea de joi spre vineri, hoţii intrând în clădirea în construcție printr-o încăpere unde nu se afla montată ușă de acces, iar cu ajutorul unor chei identificate în interior au intrat într-o magazie, de unde au sustras mai multe scule electrice ce aparţineau unui bărbat de 34 ani, din comuna Frătăuţii Noi, care lucrează la construcţie.
Cercetările sunt continuate de agenţii Postului de Poliție Pojorâta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului. „Poliţia recomandă cetăţenilor să închidă uşile şi ferestrele noaptea şi când sunt plecaţi de acasa, inclusiv uşa de la balcon. Cei care locuiesc la parter, etajul 1 şi ultimul etaj ar trebui să monteze grilaje metalice sau sisteme antiefracţie. De asemenea, Poliţia sfătuieşte cetăţenii să monteze două încuietori la uşă pentru o mai bună securizare. Cei care locuiesc la curte trebuie să aibă în vedere un sistem de iluminare cu senzori de mişcare, sistem video de supraveghere, dar în primul rând un gard înalt care să nu poată fi escaladat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

Hoţii au prădat două case din Pojorâta într-o singură noapte, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava