Comenzi MOPAN Suceava

Un bărbat din Rădăuţi s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism, deşi nu avea permis de conducere, şi a intrat cu ea într-un stâlp. Accidentul a fost sesizat Poliţiei din Rădăuţi în după amiaza zilei de 31 decembrie 2015. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei, un bărbat de 33 de ani, din  localitate, i-a solicitat unei cunoștințe de 38 de ani, din comuna Dorneşti, să-i permită să conducă autoturismul. Bărbatul i-a spus proprietarului maşinii că are permis de conducere. După ce a luat maşina, şi în timp ce se deplasau pe strada Horia din Rădăuți, bărbatul de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu  un stâlp de electricitate.
După impact, conducătorul auto a plecat, iar proprietarul autoturismului, ce se afla ca pasager în autoturism a rămas la locul faptei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 33 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal față de bărbatul de 33 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere”, și față de proprietarul mașinii pentru comiterea infracțiunii de ”încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă  permis de conducere” ce va fi soluționat procedural.

I-a cerut unei cunoştinţe maşina, deşi nu avea permis, şi a intrat cu ea într-un stâlp, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava