• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În seara zilei de vineri, Postul de poliție Grănicești  a fost sesizat telefonic de  o femeie de  31 ani, din  localitate, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a furat din maşina parcată pe raza satului Românești, o poșetă în care se aflau documentele personale și suma de 8.000 lei.

Din cercetări s-a stabilit că femeia este angajată ca operatoare/vânzătoare la o stație de comercializare carburanţi. După ce a ajuns la serviciu, femeia a parcat maşina, lăsând poșeta pe bancheta din spate, geamurile laterale din partea dreaptă deschise pe jumătate și autoturismul neasigurat. Cercetările sunt continuate de Postul de poliţie Grăniceşti,   sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de  ,,furt calificat’’, pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava