• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O gospodărie din cătunul Galicea, situat în comuna Izvoarele Sucevei, a luat foc, azi-noapte, din pricina coşului de fum deteriorat. În incendiu au ars casa şi anexa, construite din lemn, elemente de mobilier şi articole textile. Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată, a informat că la faţa locului au ajuns pompieri militari de la Detaşamentul din Cîmpulung şi patru lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Izvoarele Sucevei. El a precizat că misiunea a fost deosebit de grea din cauza drumului greu accesibil. Alin Găleată a explicat că din localitatea Izvoarele Sucevei, autospecialele au parcurs aproximativ 15 kilometri pe un drum îngust şi acoperit cu straturi de zăpadă de 25-30 de centimetri, după care nu au mai putut înainta. El a menţionat că alţi doi kilometri rămaşi pînă la locul intervenţiei au fost parcurşi cu un autoturism de teren, pus la dispoziţie de localnici. Incendiul a fost lichidat după patru ore de la ora anunţării la 112. Din cauza condiţiilor de drum, autospecialele nu s-au mai putut întoarce pe acelaşi traseu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava