• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O gospodărie din Mitocu Dragomirnei a fost serios afectată de un incendiu izbucnit, la aproape două ore după miezul nopţii trecute, din cauza coşului de fum. Nu au fost victime. Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată, a informat că incendiul a fost observat şi anunţat cu întîrziere, iar la sosirea echipajelor de pompieri ardeau violent casa şi anexele, şi exista pericolul de propagare a focului la două proprietăţi învecinate. Flăcările au distrus acoperişul şi planşeul casei pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, anexele gospodăreşti pe o suprafaţă totală de 50 de metri pătraţi, mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică, bunuri de uz casnic şi 18 metri cubi de lemn. De asemenea, s-a degradat pe diverse suprafeţe izolaţia termică la două case învecinate. Incendiul de la Mitoc a fost lichidat de pompieri la ora 06.15. Ei au intervenit cu patru autospeciale.

Incendiu de proporţii izbucnit de la un coş de fum la o gospodărie din Mitocu Dragomirnei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava