Concert pascal
MOPAN Suceava

Nadia Comăneci este un nume cu o mare greutate, oferit de succesul culminant de care gimnasta a avut parte. Despre viața privată a „Zeiţei de la Montréal“ nu se știu foarte multe, însă o persoană care a cunoscut-o destul de bine a dezvăluit amintirile amoroase din tinerețe, notează click.ro. S-a iubit, sau nu cu Ștefan Bănică Jr.?

Constantin Panait, omul care s-a ocupat de fuga Nadiei Comăneci din România în Statele Unite ale Americii a relatat dramele prin care a trecut sportiva. Bărbatul a împărtășit cu publicul legătura ei cu Ștefan Bănică Jr., Nicu Ceaușescu sau „băiatul misterios de la o benzinărie din Băneasa”, de care aceasta ar fi fost îndrăgostită și cu care ar fi dorit să se căsătorească.

„Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti. Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge. La Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat. Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite.”, a povestit Constantin Panait pentru Libertatea.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/idila-secreta-dintre-nadia-comaneci-si-stefan-2331494.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava