Concert pascal
MOPAN Suceava

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a fost internat, astăzi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași. Potrivit „Ziarul de Iași”, IPS Calinic a fost transportat de urgență de la Suceava cu un elicopter SMURD, după ce a suferit un bloc atrioventricular total, care avea nevoie de îngrijiri de specialitate.

„Elicopterul SMURD a preluat de la UPU Suceava un pacient de 66 de ani, conștient, pe care îl transferă la centrul de cardiologie Iași în vederea stimulării cardiace prin metode intervenționale”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași pentru Ziarul de Iași.

În această după amiază, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a transmis un comunicat de presă  cu privire la starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

”Drept urmare vă transmitem faptul că astăzi, în urma unor probleme de sănătate cunoscute, Înaltpreasfinţia Sa a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la  Suceava, după care a fost transferat la o unitate medicală din Municipiul Iași, unde se află sub supraveghere medicală permanentă, urmând o serie de investigații de specialitate. În ceea ce privește afirmația despre intervenția chirurgicală din anul 2016, vă informăm asupra faptului că în știrea respectivă este vorba despre Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului”, se spune în comunicat.

IPS Calinic transferat cu elicopterul de la UPU Suceava la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava