Concert pascal
MOPAN Suceava

Reacţii şi jigniri fără perdea din partea lui Ilie Năstase! Acesta le-a înjurat pe admiratoarele soţiei sale direct pe pagina ei de Facebook. Femeile au fost uluite de reacţia furibundă, iar la scurt timp, Ioana Năstase a şters postarea, potrivit click.ro.

Marţi, 19 octombrie, ar fi avut loc un nou episod violent între Ilie şi Ioana Năstase, fapt ce a generat anunţul voalat al divorţului pe pagina ei de Facebook. (…) Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, a scris Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

În urma acestui anunţ, maj multe admiratoare din comunitatea Ioanei şi-au arătat solidaritatea şi i-au trimis mesaje de susţinere şi încurajare, doar că acestea nu au fost pe placul lui Năstase. Acesta a răbufnit şi a răspuns fiecărei femei, înjurându-le şi folosind un limbaj trivial, cuvinte indecente şi nedemne de el. „Sugi p**a!”, „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!”, „Fraiero, tu ştii ce am făcut în viaţa mea? Tu nu ai realizat nimic, p***ă jegoasă ce eşti!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de Ilie Năstase. Văzând amploarea situaţiei, Ioana l-a urecheat imediat în public pe soţul ei, de care se pregăteşte să divorţeze, potrivit sursei citate.

Într-un final, pentru că situaţia putea să se transforme în ceva mult mai urât, Ioana a decis să şteargă definitiv postarea de pe pagina ei de Facebook.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ilie-nastase-si-iesit-din-minti-dupa-ce-ioana-decis-sa-divorteze

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava