Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul ALDE de Suceava, Ilie Niță, a anunțat astăzi că în cursul acestei săptămâni a fost prezent la Compania Națională de Investiții, împreună cu deputatul ALDE Ștefan Alexandru Băișanu și primarul Sucevei, Ion Lungu, pentru a susține proiectul de construcție a unei săli polivalente în municipiul reședință de județ. Ilie Niță a ținut să explice că o condiție esențială pentru ca această investiție să poată fi realizată este asigurarea utilităților la periferia terenului pe care ar urma să se construiască viitoarea sală polivalentă. Senatorul ALDE a mai spus că o altă condiție este ca terenul să fie în proprietatea Primăriei Suceava, solicitare care a fost deja îndeplinită. „Terenul este deja în proprietatea Primăriei Suceava pentru construcția unui complex sportiv, având în vedere că pe lângă sala polivalentă se dorește și construcția a două bazine de înot, unul acoperit și unul în aer liber”, a spus senatorul ALDE de Suceava.

Ilie Niță a adăugat că atât el, cât și deputatul Ștefan Alexandru Băișanu vor susține proiectul pentru construcția unei săli polivalente, având în vedere că această investiție este în primul rând a sucevenilor, în special a tinerilor. „Este o investiție inițiată de Ion Lungu și sprijinită pentru finalizare de parlamentarii suceveni ai ALDE. Și este important ca factorii politici și cei administrativi să colaboreze pentru un scop nobil, și anume atragerea de fonduri pentru proiecte de dezvoltare”, a mai declarat Ilie Niță. El a dat asigurări că va sprijini, alături de liderul ALDE Suceava, Alexandru Băișanu, toate inițiativele din județul Suceava pentru atragerea de fonduri.

Ilie Niță arată că o condiție esențială pentru construcția sălii polivalente din Suceava este existența utilităților, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava