Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost o zi pe care nu o vor uita niciodată. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, soț și soție din 14 august, au avut o petrecere de nuntă foarte reușită, unde romantismul a fost cuvântul de ordine. Așa s-a văzut din fotografiile și filmulețețe publicate pe rețelele sociale, notează click.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales o melodie extrem de romantică pentru dansul mirilor: „You are the reason” („Tu ești motivul”), semnată Calum Scott. Au fost tandri unul cu celălalt în timpul dansului și parcă pluteau pe ring. Cei din jurul lor îi filmau cu lacrimi în ochi.

Atmosfera s-a animat însă repede, pentru că tinerețea și energia mirilor i-au molipsit pe invitați. S-a dansat mult, dar s-a și plâns de emoție, căci socrul mic Pavel Stratan a susținut un recital de excepție pentru fata lui, ai cărei pași i-a ținut în palme toată viața. Ulterior, Pavel și Cleopatra au cântat și împreună câteva piese, spre bucuria nuntașilor.

Momentul culminant al petrecerii de nuntă s-a consumat la sosirea tortului. O inimă imensă, alb-roșie, a fost dulcele festiv care i-a uimit pe invitați și i-a bucurat pe miri. S-au desfăcut șampaniile, s-a cântat „La mulți ani”, s-au făcut urări și promisiuni, potrivit sursei citate.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/imagini-de-poveste-de-la-nunta-cleopatrei-tortul-fost-o-inima-imensa-dansul-mirilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava