Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniela Crudu este o fostă asistentă TV, în vârstă de 33 de ani. Ea va deveni mamă pentru prima oară, anul acesta. Bruneta își dorea de mulți ani un copil, doar că nu își găsise bărbatul potrivit. Acum, visul i s-a împlinit. Click! prezintă transformările fostei asistente de la Neatza și de la Capatos, plus imagini cu ea gravidă.

Tatăl bebelușului este mai tânăr decât Daniela cu 6 ani, dar vârstă nu o interesează pe tânăra mămică. Cei doi și-au început relația de aproximativ un an și câteva luni, iar pentru ea este important ca ei să se înțeleagă și a spus că are grijă de ea să nu se enervezae, să nu se agite, mai ales acum când este gravidă. „Chiar este un om bun”, spune Daniela Crudu, potrivit sursei citate.

Una dintre cele mai râvnite apariții ale sale în care Danielei Crudu i se vede burtica de gravidă este într-un videoclip în care purta un compleu alb mulat. Chiar dacă ea va deveni mamă, asta nu o oprește încă să își continue meseria de model pe … OnlyFans, dar și în reclamele pe care le promovează.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/imagini-superbe-cu-burtica-de-gravida-a-danielei-2235533.html

Imagini superbe cu burtica de gravidă a Danielei Crudu. Cum s-a schimbat în ultimii 10 ani, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava