• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În luna octombrie 2018, Centrul Diecezan Caritas Iași în calitate de Solicitant în colaborare cu partenerii de proiect – Primăria Comunei Preutești și Școala Gimnazială Preutești, județul Suceava au organizat prima campanie „Luna Mediului” – acțiune anuală de plantare copaci în comunitățile marginalizate din comuna Preutești, județul Suceava din cadrul proiectului A.M.I.C. (Acțiuni Multiple și Integrate pentru Comunitate – cod proiect 115048).

Cu prilejul acestei campanii de plantare puieți s-au mobilizat peste 200 participanți care au reușit să planteze un total de 1000 de puieți (Hibiscus și Thuja Golden Globe). Locurile alese pentru acest an au fost școlile incluse în comunitățile marginalizate din comuna Preutești, județul Suceava: Școala Gimnazială Arghira, Școala Gimnazială Preutești și Școala Basarabi.

Astfel, membrii comunei Preuteși au dovedit încă o dată ca sunt uniți, cu respect față de mediu și implicați în problemele cu care se confruntă localitatea lor. Educarea tinerei generaţii în spiritul protecţiei mediului și implicarea activă a elevilor în astfel de activități reprezintă un exemplu și pentru alte localități.

Mulțumim tuturor participanților: organizatorilor, coordonatorilor, primăriei comunei Preutești, școlilor vizate, cadrelor didactice, elevilor, părinților și voluntarilor care cu inițiativă și multă hărnicie au muncit cu spor împreună, dedicându-și câteva ore pentru protejarea naturii, contribuind la dezvoltarea unei comunități verzi și sănătoase.

Campania „Luna Mediului” din cadrul proiectului “AMIC – Acțiuni Multiple și Integrate pentru Comunitate” face parte dintr-o serie de 12 acțiuni de implicare activă și voluntariat (ecologizare, plantare de copaci și manifestări sportive) și are ca scop angrenarea grupului țintă în acțiuni de voluntariat spre rezolvarea problemelor sociale și de mediu cu care se confruntă localitatea lor.

În comuna Preutești, județul Suceava s-au plantat 1000 de puieți cu ajutorul a peste 200 de membri ai comunității, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava