Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe parcursul săptămânii trecute s-au disputat meciurile retur din penultimul act al Cupei României la fotbal, faza judeţeană. Prima semifinală a opus două formaţii de Liga a IV-a, Şomuzul Preuteşti şi Dorna Vatra Dornei. După ce a câştigat cu 1-0 în meciul tur, de la Preuteşti, formaţia pregătită de Cătălin Vasiliu a reuşit să se impună şi în cea de-a doua manşă, disputată miercuri după-amiază, la Vatra Dornei. Scorul final a fost de 3-1 în favoarea formaţiei vizitatoare, însă soarta calificării s-a tranşat practic încă din minutul 15, atunci când cei de la Şomuzul reuşiseră să preia conducerea pe tabela de marcaj.

Cea de-a doua semifinală, care a pus faţă în faţă o formaţie de Liga a IV-a, Victoria Vatra Moldoviţei, şi una de Liga a V-a, Viitorul Adâncata, a fost mult mai echilibrată. Primul joc, de la Adâncata s-a încheiat cu succesul la limită al gazdelor, însă gruparea din Vatra Moldoviţei a izbutit să întoarcă soarta calificării în retur, când a beneficiat de avantajul terenului propriu, impunându-se cu 2-0.

Marea finală va avea loc pe data de 12 iunie pe stadionul Areni din Suceava, şi se anunţă a fi deosebit de disputată. „Sunt sigur că vom avea parte de o finală interesantă. Dacă cei de la Şomuzul Preuteşti joacă cu trofeul pe masă pentru al doilea an consecutiv, pentru Victoria Vatra Moldoviţei calificarea în finală reprezintă o premieră”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava