Comenzi MOPAN Suceava

11 persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 4:00, pe strada 22 Decembrie din Suceava. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, echipa declasată la faţa locului a constatat faptul că M. Ionel de 19 ani, din sat Vicşani, comuna Muşeniţa, în timp ce conducea autoturismul pe str. 22 Decembrie, având direcţia de deplasare dinspre Adîncata spre Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care era condus de C. Alexandru de 19 ani din comuna Dimăcheni, jud. Botoşani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, precum şi vătămarea corporală a altor nouă pasageri din cele două autoturisme. Toate victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, iar în urma consultaţiilor medicale s-a stabilit că patru dintre victime prezintă leziuni mai grave ce necesită internarea, în timp ce şapte victime sunt rănite uşor şi nu au necesitat internarea în unitatea medicală.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul pentru conducătorul autoturismului C. Alexandru fiind zero, iar rezultatul pentru M. Ionel a fost 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători auto li s-au recoltat probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de M. Ionel. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciul Rutier Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului rutier.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava