Concert pascal
MOPAN Suceava

Succes, după succes pentru producția de filme românești. Încă un lungmetraj realizat recent la noi în țară reușește să urce rapid în Top 10 întocmit de Netflix, la doar câteva zile de la lansarea pe platforma de streaming. Click! îți spune despre ce titlu este vorba și îți oferă detalii inedite din culise.

Filmul românesc al momentului pe Netflix este de data aceasta ultima parte a trilogiei „Pup-o, mă!”: „Ouăle, franceza și ardelenii”. Chiar înainte de această reușită, Alin Panc (49 de ani) și Alexandru Pop alias Văru Săndel (49 de ani) au acceptat invitația într-un interviu difuzat live pe facebook și pe canalul YouTube click.ro și au povestit ce cred ei că stă la baza acestui succes.

Alin Panc și Alexandru Pop alias Văru Săndel, care sunt responsabili atât pentru producția seriei de filme „Pup-o, mă!”, cât și pentru interpretarea rolurilor principale sunt prieteni încă din copilărie. Iar viața le-a fost marcată până acum de tot felul de coincidențe, de care au știut să profite. Vorbind despre data lor de naștere, Văru’ Sandel a mărturisit ceva sesizat de puțini până acum: „Ne-am născut în același an, în aceași lună, la o zi distanță! Ne despart doar 6 ore!”.

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/inca-un-film-romanesc-in-top-netflix-a-ajuns-2255517.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava