Concert pascal
MOPAN Suceava

Militari Gărzii de Intervenţie Solca şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din din satul Clit, comuna Arbore. Incendiu a fost anunțat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00:41 și a fost stins după mai bine de o oră și jumătate. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti, precum şi la o proprietate învecinată.
În incendiu au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 56 de metri pătraţi, bunuri casnice şi aproximativ 15 metri pătraţi de cherestea de construcţie. De asemenea, flăcările au degradat tavanul locuinţei pe 50 de metri pătraţi, pereţii portanţi, bunuri casnice şi altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător.
În incendiu nu au fost înregistrate victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele gospodăreşti şi proprietatea învecinată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava