Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) din localitățile Udești, Bosanci și Verești, au intervenit în noaptea de miercuri spre joi cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Ruși-Mănăstioara, comuna Udești.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la întreaga locuință, dar și la vecinătăți. Incendiul a fost stins la ora 6:05.

În incendiu au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 190 de metri pătrați, două anexe gospodărești, pe aproximativ 50 de metri pătrați, un foișor pe 40 de metri pătrați, 20 de anvelope și o canapea. S-au degradat tencuiala și zugrăveala din locuință, precum și alte bunuri materiale.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, o bucătărie de vară și locuința învecinată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava