Comenzi MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit sâmbătă dimineață cu trei autospeciale cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o baracă folosită pentru organizarea unui șantier, care aparține Bisericii  „Sf. Vineri” din Suceava. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 9:00, fiind stins în totalitate după o intervenție de aproape două ore.
La sosirea echipajelor ardea construcția din BCA și lemn, cu o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, și exista pericolul de propagare la mai multe garaje aflate în imediata vecinătate. Echipajul SMURD TIM a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, care a suferit arsuri de gradele II și III la nivelul feței și la un picior. Acesta a fost transportat ulterior la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului județean Suceava.
Baraca a ars în proporție de 70%. În incendiu au mai ars documente de arhivă ale cimitirului din cartierul George Enescu, unelte de lucru, obiecte de mobilier, materiale textile și altele.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a izbucnit după ce bărbatul a folosit benzină pentru alimentarea focului.
Incendiul a fost stins la ora 10:45, iar pompierii au salvat garajele din zonă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava