• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Casa unei sucevence a luat foc de la coșul de fum neprotejat corespunzător. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit vineri seara cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit a unei femei din municipiul Suceava, pe str. Câmpului. La sosirea pompierilor flăcările au cuprins acoperişul din lemn, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.
Incendiul a fost stins după aproape două ore de la anunțarea lui. Flăcările au distrus aproximativ 25 de metri pătraţi din acoperiş.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile. În incendiu nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava