MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ilișești, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Ilișești.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la două anexe și la acoperișul casei de locuit (P+1+M), existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 5:15.

Au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei, acoperișul unei anexe (sală de agrement) pe 120 de metri pătrați și o altă anexă, în totalitate, pe o suprafață de 180 de metri pătrați. Flăcările au degradat planșeul și pereții camerelor aflate la mansarda locuinței, precum și de la o cameră de la etaj.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul de distribuție, care prezenta defecțiuni.
Din fericire, nu s-a înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și al sălii de agrement, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava