Targul de toamna Produs in Bucovina
Comenzi MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ilișești, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Ilișești.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la două anexe și la acoperișul casei de locuit (P+1+M), existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 5:15.

Au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei, acoperișul unei anexe (sală de agrement) pe 120 de metri pătrați și o altă anexă, în totalitate, pe o suprafață de 180 de metri pătrați. Flăcările au degradat planșeul și pereții camerelor aflate la mansarda locuinței, precum și de la o cameră de la etaj.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul de distribuție, care prezenta defecțiuni.
Din fericire, nu s-a înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și al sălii de agrement, cu bunurile aferente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava