Concert pascal
MOPAN Suceava

Garda de intervenţie Gura Humorului, cu două autospeciale, a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Viorel B., din satul Negrileasa, comuna Stulpicani.
Incendiul a fost anunţat prin 112 la ora 0:48 şi a fost lichidat la ora 3:20.
Au ars două depozite de furaje, construite din lemn şi acoperite cu tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 65 metri pătraţi. Flăcările au afectat şi circa cinci tone de fân.
Cel mai probabil, cauza izbucnirii flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Nu s-au înregistrat victime.
La ora 18:26, pompierii humoreni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păltinoasa, au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o clădire situată pe strada Bucovăţ, din comuna Păltinoasa.
La sosirea echipajelor, ardea acoperişul centralei termice, existând pericolul de propagare la întreaga clădire (P+1).
Pe timpul intervenţiei echipajul pompierilor SMURD a acordat primul ajutor medical unor persoane. Marcel M. (38 ani) a avut o plagă tăiată la degetul mare de la mâna dreaptă, iar Nicu Cristian M. (22 ani) şi Roland S. (48 ani) au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon. Ultimul dintre ei a fost transportat la spitalul din Gura Humorului pentru investigaţii suplimentare.
A ars acoperişul centralei termice pe o suprafaţă de 30 metri pătraţi. S-a degradat faţada clădirii, pe 20 metri pătraţi, şi învelitoarea acoperişului, din tablă, pe 30 de metri pătraţi.
Incendiul a fost lichidat la ora 22 şi a izbucnit din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de fum deteriorat.
Pompierii su salvat din calea flăcărilor restul clădirii.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava