Galerie foto12 poze în acest set

Suceava, incendiu la un azil de persoane varstnice din localitatea Vama. Arderea se manifesta doar la nivelul acoperisului.

Pana in acest moment nu au fost inregistrate victime. Se desfasoara actiuni de verificare in toate incaperile pentru a nu fi persoane surprinse.

Cei aproximativ 50 de batrani se afla la parterul imobilului. Echipele de salvatori procedeaza la evacuarea persoanelor.

Pentru asigurarea misiunii medicale de transport si relocare a persoanelor evacuate a fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Suceava.

Intervin la fata locului 6 autospeciale de stingere, o autoscara de interventie la inaltime, 9 echipaje medicale de prim-ajutor, o unitate de terapie intensiva mobila si o ambulanta pentru victime multiple. Sunt mobilizati peste 70 de pompieri.

#update

Pana in acest moment sunt evacuate aproximativ 60 de persoane, la parterul cladirii. Nu sunt persoane ranite sau expuse la fum.

Suprafata incendiata este de aproximativ 500 m2, la nivelul acoperisului. Cladirea nu este inundata cu fum.

#update

In continuare pompierii decoperetaza acoperisul pentru lichidarea tuturor focarelor ascunse. Varstnicii sunt transportati de echipajele SMURD la un centru din localitatea Vama.

#update

Incendiul a fost lichidat la ora 11.15. Cauza probabila jar sau scantei provenite din cosul de fum deteriorat. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava