Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frumosu, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comercială cu profil de prelucrare a lemnului, din comuna Frumosu.

La sosirea echipajelor, ardeau hala banzic și clădirea sediului administrativ, construcții din lemn, corp comun, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate și depozitele de material lemnos.
Incendiul a fost lichidat la ora 15:45.
Au ars hala banzic pe aproximativ 100 mp, corpul administrativ cu o amprentă la sol de 80 mp, cu bunuri din interior (elemente de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile și altele), circa 20 metri cubi de cherestea, 25 metri cubi bușteni și 30 metri cubi de rumeguș. S-au degradat învelitoarea din tablă a clădirilor pe aproximativ 200 mp, utilaje din hala banzic și aparatură pentru întreținere și reparare, instalația electrică, scule și echipamente electrice și alte bunuri. De asemenea, s-au degradat fațada și elemente de tâmplărie de la o locuință particulară din imediata vecinătate.
Incendiul a izbucnit din hala banzic, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar datorită intervenției prompte a pompierilor, au fost salvate hala gater, restul depozitelor de bușteni și cherestea, precum și locuințele învecinate, cu bunurile aferente.

Incendiu la un gater din Frumosu

Incendiu la un gater din Frumosu

Gepostet von Suceava News Online am Donnerstag, 25. Juli 2019

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava