Concert pascal
MOPAN Suceava

PES activists România organizează sâmbătă 27 iulie, în sala de conferințe a Muzeului de Istorie din Suceava, începând cu ora 17.00, lansarea cărții „Stânga și agenda socială a României“, editată de către Fundația Stânga Democratică și Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung.

La eveniment vor participa coordonatorul național PES activists România și inițiator al proiectului, prorector al SNSPA-București, Victor Negrescu, coordonatorul volumului, lect. univ. dr. Mihai Caradaică, precum și numeroși alți invitați, reprezentanți ai societății civile, inclusiv reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României.

Volumul „Stânga și agenda socială a României“ reprezintă o culegere de articole tematice privind teme de actualitate socială scrise de autori cu o vastă experiență în analiza și studierea fenomenelor sociale. Cartea are menirea de a introduce pe agenda publică principalele teme de natură socială cu care se confruntă astăzi România și de a provoca atât clasa politică, cât și societatea civilă, la un dialog constructiv care să poată genera soluții viabile pentru viitor.

În acest sens, mai mulți intelectuali au răspuns apelului și au propus teme de o importanță deosebită precum dimensiunea de gen, politicile educaționale, ajutoare sociale, combaterea sărăciei, bugetul participativ, situația persoanelor cu dizabilități sau provocările tehnologiei.

Dezbaterea organizată la Suceava se dorește a fi o dezbatere interactivă despre noile provocări cu care se confruntă România și reprezintă o excelentă ocazie pentru a dezbate despre viitorul stângii în România și Uniunea Europeană.

Volumul „Stânga și agenda socială a României“ se lansează la Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava