Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare Reasigurare din România (UNSAR), cea de-a treia ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada ASF, dedicat tuturor elevilor din România din clasele VII-IX, respectiv X-XII.

Înscrierile în concurs pot fi efectuate în perioada 26 februarie – 11 martie 2024. La Olimpiada ASF poate participa orice elev care urmează, în anul școlar 2023-2024, cursurile unei unități de învățământ din România, indiferent de tipul acesteia.

Concursul se va desfășura online în data de 23 martie 2024, în cadrul Global Money Week (GMW), eveniment internațional dedicat promovării educației financiare în rândul copiilor și tinerilor. În acest context, Olimpiada ASF își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor din România. Este important ca aceștia să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia. Totodată, Olimpiada ASF reprezintă și o ocazie pentru promovarea școlilor și liceelor care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor.

Regulamentul concursului, informații despre înscriere și alte date utile se găsesc pe site-ul https://edutime.ro/olimpiada-asf/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava