• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Între 5 şi 12 iulie, la Suceava se va desfăşura prima ediţie a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru. Vor fi prezentate producţii ale unor şcoli de teatru din România, Marea Britanie, Polonia, Republica Moldova şi Ungaria, iar cele mai bune spectacole vor fi premiate. De asemenea, se vor acorda premii speciale pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă. Deschiderea festivalului este programată pe 5 iulie, la ora 18.30, la Casa de Cultură din Suceava. Pe lîngă spectacole, în cadrul evenimentului vor fi organizate ateliere de actorie de film, teatru documentar şi lupte scenice şi cascadorie. Acţiunile vor avea loc la Universitatea „Ştefan cel Mare”, Cetatea de Scaun, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Ştiinţele Naturii şi Casa Culturii din Suceava. Pe 10 iulie, vor fi susţinute spectacole de teatru la Universitate, dar şi la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni şi la Casa de Cultură din Cîmpulung Moldovenesc.

Accesul la toate spectacolele va fi gratuit. Administraţia judeţeană a alocat evenimentului 150.000 de lei.

Prima ediţie a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru de la Suceava este organizată de Consiliul Judeţean, prin Muzeul Bucovinei, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti, Universitatea „Ştefan cel Mare” şi Institutul Cultural Român. Parteneri în acest proiect sînt Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Teatrul ”George Ciprian” din Buzău.

Începe prima ediţie a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava