Începînd de mîine, 6 iulie, vor demara înscrierile pentru admiterea la toate cele 10 facultăți ale Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava. USV a transmis că, în acest an, candidații au posibilitatea de a se înscrie atît on-site, în locațiile din campusul USV, cît și on-line.

În contextul epidemiologic existent, universitatea suceveană a luat toate măsurile necesare, pentru ca procesul de admitere să se desfășoare în condiții de maximă siguranță sanitară. Astfel, au fost instituite protocoale specifice privind dezinfecția spațiilor, urmarea unor circuite intrare-ieșire foarte bine delimitate, monitorizarea temperaturii la intrările în clădirile din campus și adaptarea infrastructurii pentru protecția personalului implicat în procedeul de admitere și a candidaților care vor opta pentru depunerea documentelor on-site.

Totodată, pentru a ușura procedura de depunere a actelor în on-line, platforma de admitere a USV pune la dispoziție și un sistem electronic de plată a taxei de înscriere. Sistemul va putea fi accesat în momentul înscrierii și încărcării documentelor în platformă.

USV menționează că indiferent de facultatea sau programul de studiu pentru care vor opta, toți viitorii studenți ai săi vor primi laptopuri sau tablete, însoţite de o cartelă SIM cu abonament de date valabil cel puțin 9 luni și cu minimum 50 GB pe lună. În acest sens, universitatea va achiziționa 2.200 de laptopuri, 1.300 tablete și 3.500 de cartele SIM.

Informaţii detaliate despre procesul de Admitere 2020, cu repartizarea celor peste 2.100 de locuri bugetate și a celor peste 2.500 de locuri cu taxă pe programe de studiu din ciclul de licență, masterat și doctorat, pot fi obţinute consultînd pagina de internet admitere.usv.ro/. Tot acolo găsiți detalii referitoare la specificul fiecărei facultăți, precum și explicații legate de probele de concurs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava