MOPAN Suceava

Echipa RC Gura Humorului a disputat la finele săptămânii trecute, pe teren propriu, primul meci oficial după o pauză de mai bine de un an de zile, întâlnind RC Grivița București în play-out-ul Divizie Naționale de Rugby. S-au întâlnit în teren două echipe care au combinat experiența cu tinerețea, rezultând un meci echilibrat, cu câteva faze frumoase dar și momente încinse, care s-au lăsat cu patru cartonașe galbene și două roșii. Nervii au depășit de câteva ori limitele, pe fondul dorinței de victorie a ambelor echipe.

Grivița a început mai bine, a condus cu 12-3, dar înainte de pauză humorenii au revenit cu un eseu după o fază foarte reușită, intrând la cabine în avantaj, scor 13-12. Acest scor s-a menținut până spre final, când oaspeții au reușit un eseu după un joc pe contre. Scorul final, RC Gura Humorului-RC Grivița 13-17. La echipa de seniori de la Gura Humorului acesta a fost meciul de debut pentru mulți dintre juniorii tripli campioni naționali, care au împlinit de curând 18 ani. Totuși, formația humoreană și-a trecut în cont punctual bonus defensiv.

Partida s-a disputat fără spectatori dar a putut fi urmărită într-o transmisie live.

Și CSM Suceava ar fi trebuit să joace la sfârșitul săptămânii trecute, dar adversara ei, CSU AV Arad s-a retras din competiție în ultima clipă. În etapa următoare se juca derbiul sucevean între CSM Suceava și RC Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava