Opera Comică pentru Copii a găsit o soluție originală pentru a încuraja mișcarea în aer liber, respectând normele trasate de autorități. Weekendul trecut, odată cu redeschiderea parcurilor din București, Opera Comică pentru Copii a lansat Traseul MADAGASCAR – un program cultural de promovare a activității fizice individuale dedicat copiilor din București.

Astfel, când veți ieși în parcurile din cartierele capitalei, veți avea surpriza de a găsi trasee formate din 10 stații atractive, denumite atât pe profilul spectacolului, cât și după domenii ale artelor spectacolului.

Puteți parcurge șirul lung de activități fizice și educative în parcuri precum: Parcul Național, Parcul Plumbuita sau Parcul Morarilor. În perioada imediat următoare, traseul va fi disponibil în parcuri din mai multe sectoare ale capitalei. „Madagascar” este unul dintre cele mai iubite spectacole de musical produse de Opera Comică pentru Copii, iar redeschiderea parcurilor este o bună oportunitate pentru promovarea unui traseu care să îmbine cultura cu educația fizică.

Parcurge traseul MADAGASCAR și câștigă!

De asemenea, în urma parcurgerii traseului, Opera Comică pentru Copii te răsplătește cu un abonament valabil o lună în aplicația #OperaCopiilor! Fă poze în timp ce parcurgi traseul și publică-le pe contul tău de Facebook sau Instagram cu #OperaCopiilor, tag către Opera Comică pentru Copii și provoacă alți trei prieteni să-ți urmeze exemplul. Nu-i așa că sună distractiv?

OCC PARTY ONLINE

Opera Comică pentru Copii organizează petreceri online pentru aniversările copiilor. La cererea publicului, OCC a găsit varianta de a le organiza copiilor o zi de naștere specială. Alături de personajul ales de ei, sărbătoritul își poate invita toți prietenii la OCC PARTY ONLINE.  Prețul este echivalent cu tariful unui abonament valabil o lună pe aplicația Opera Copiilor, 30 de lei. În pachetul de petrecere este inclus un abonament de o lună pentru fiecare invitat pe app.operacomica.ro și o oră de distracție, jocuri și activități alături de un personaj OCC.

Rezervări la numărul de telefon: 0751186012 sau email: contact.magazinocc@gmail.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava