Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt frumoase, talentate și celebre. Au căsnicii solide, sunt soții devotate, însă nu au ocupat deocamdată postura de mame. Este vorba despre solistele de muzică populară Cornelia Rednic, Irinuca Loghin și Andreea Voica, notează click.ro.

Despre Cornelia și Lupu se știe că alcătuiesc cel mai solid cuplu din showbiz. Celebrul ceteraș s-a îndrăgostit de Cornelia, pe când aceasta era în clasa a-X -a. Sunt căsătoriți de aproape 30 de ani, se înțeleg perfect și nu s-a auzit niciodată ca ei să se fi certat, ori să se fi jignit. Din contra, Lupu a spus mereu cât de mult își respectă soția și ce gesturi de îndrăgostiți încă mai au după trei decenii de când sunt o familie. Din păcate, cei doi nu au trecut prin experiența de a fi părinți, din cauza carierei. „Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic pentru b1.ro. conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/motivul-pentru-care-sotii-cornelia-si-lupu-rednic-au-ales-sa-nu-aiba-copii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava