MOPAN Suceava

Înotătorii suceveni s-au întors cu 21 de medalii de la etapa regională a Campionatului Naţional pentru cadeţi care s-a desfăşurat recent la Bacău.

Performerul delegaţiei sucevene a fost Călin Moscaliuc (13 ani), înotătorul legitimat la clubul CSU Suceava reuşind să obţină nu mai puţin de cinci medalii de aur în probele de 100 şi 400 de metri liber, 100 de metri spate, 100 de metri fluture şi 200 de metri mixt. Colegul său de club, Ionuţ Socoliuc s-a impus în proba de 100 de metri bras, a terminat pe locul secund în probele de 100 şi 400 de metri liber şi a cucerit medalia de bronz la 200 de metri mixt.

În întrecerea fetelor, Daria Lucan (12 ani), sportivă legitimată la CSS-LPS Suceava, a terminat pe primul loc în probele de 100 de metri bras, 100 de metri fluture şi 200 mixt, a cucerit argintul la 100 metri liber şi bronzul în probele de 100 spate şi 200 liber. Maria Verciuc, sportivă legitimată tot la CSS-LPS Suceava, a câştigat probele de 100 de metri spate, 100 şi 200 de metri liber şi a cucerit argintul la 100 bras, 100 fluture şi 200 de metri mixt.

Din lotul sucevean prezent la Bacău au mai făcut parte înotătorii Victor Turluianu şi Teodor Plămadă.  Graţie acestor rezultate, CSU Suceava şi CSS-LPS Suceava au ocupat poziţiile 3, respectiv 4, în clasamentul pe echipe.
“Sunt încântat de performanţele obţinute de sportivii mei. Le doresc să aibă succes şi aceiaşi motivaţie în continuare. Mulţumesc atât conducerii Şcolii Gimnaziale Nr. 3, cât şi coordonatorului CSU Suceava pentru condiţiile excelente de pregătire. De asemenea, aducem mulţumiri domnului Cătălin Bunduc şi centrului Victoria Gym pentru pregătirea pe care o fac sportivii acolo”, a spus antrenorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava