MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, în Bazinul Olimpic din Bacău s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Nataţie pentru copiii de 10 şi 11 ani. La competiţie au luat startul peste 300 de înotători de la 49 de cluburi din ţară. Sportivii suceveni au avut o comportare deosebită reuşinsă să urce de trei ori pe podiumul de premiere.
Performerul delegaţiei conduse de Cezar Moscaliuc a fost Sebastian Croitor (11 ani), care a devenit vicecampion naţional în proba de 100 de metri liber. Celalalte două medalii au fost cucerite de ştafeta masculină formată din Sebastian Croitor, Ştefan Ropan, Şerban Cotos şi Răzvan Brandis, care a sosit a doua în proba de 4 x 50 de metri liber şi a treia în proba de 4 x 50 de metri mixt. În clasamentul general pe cluburi, CSŞ 3 Suceava a ocupat în final un remarcabil loc VI dintr-un total de 49 de cluburi care au avut sportivi la start.
CSŞ 3 Suceava a participat la Campionatele Naţionale de Nataţie de la Bacău cu un număr total de opt sportivi, pe lângă cei patru medaliaţi, la concurs mai luând parte Ioana Năstacă, Maria Catargiu, Iustina Chiorescu şi Victor Turluianu.
La concursul de la Bacău a asistat şi fosta campioană olimpică de la Atena, Camelia Potec, în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava