Concert pascal
MOPAN Suceava

Săptămâna trecute la Pitești s-a disputat ultima competiție națională de natație din acest an, Cupa României pentru categoria cadeți. La concurs au participat peste 450 de copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

Opt sportivi au reprezentat Suceava în competiție, șase fete, Oana Sauciuc, Delia Ostafi, Ioana Ursu, Petriana Popovici și Ingrid Sofronea de 13 ani și Paula Boleacu de 12 ani și de doi băieți, Paul Panait, 13 ani și Stefan Trocin, 12 ani.

Înotătorii suceveni au realizat performanțe deosebite, pe lângă recordurile personale realizate, ei au cucerit cu 11 medalii, 5 de aur, două de argint și patru de bronz. Ei au mai urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere de patru ori în probele de ștafetă 4×50 liber și 4×50 mixt fete la categoria 13 ani și 12 ani.

Rezultate obținute în probele individuale:

Oana Sauciuc a obținut medalia de aur în proba de 200 spate fete 13 ani

Delia Ostafi a cucerit medalia de argint la 800 liber și una de bronz la 200 liber

Paula Boleacu a câștigat o medalie de argint la 200 bras și două de bronz la 100 bras și 100 liber.

”Performanțele obținute de sportivii noștri au fost remarcabile. De foarte multe ori acești copii s-au clasat foarte aproape de podiumul de premiere, între primii 10-15 sportivi din țară, Ioana Ursu – locul 4 la 800 liber, Petriana Popovici – locul 5 la 200 bras, Ingrid Sofronea – locul 12 la 100 bras, Ștefan trocin – locul 13 la 100 spate și Paul Panait – locul 13 în proba de 800 liber.
La aceeași competiție, sportiva Ilinca Axențioi de la CSS Gura Humorului, sportivă pregătită de profesorul Gabriel Pînzaru, a obținut locul 3 în proba de 200 fluture, categoria fete 13 ani.
În clasamentele pe echipe fetele de 13 ani au obținut locul 1, iar CSS LPS Suceava s-a situat pe locul 8 în clasamentul general pe echipe. Le mulțumesc elevilor mei și le doresc Sărbători Fericite și Vacanță Plăcută.
Mulțumim celor care ne sprijină în programul de pregătire, conducerii Școlii Gimnaziale nr. 3 Suceava, a LPS CSS Suceava, domnului Cătălin Bunduc și Victoria 21 Gym, doamnei profesoare Daniela Burac și nu în ultimul rând, părinților” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava