• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Problema calității apei potabile furnizată în municipiul Rădăuți a fost discutată astăzi în cadrul unei întâlniri între primarul Nistor Tatar și vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc. Dezbaterea a avut ca subiect principal situația creată în municipiul Rădăuți de calitatea necorespunzătoare a serviciului de alimentare cu apă potabilă și canal de către AJAC Suceava – agenția Rădăuți. Viorel Seredecnciuc a participat la această întâlnire în calitate de președinte al Asociației Județene pentru Apă și Canalizare.
De preciat că la finalul săptămânii trecute, primarul din Rădăuți, Nistor Tatar, convocat o ședință a comitetului local pentru situații de urgență ca urmare a problemelor apărute în furnizarea apei potabile. El a arătat că din luna noiembrie a anului trecut, rădăuțenii racordați la sistemul centralizat care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor au avut probleme cu alimentarea cu apă potabilă. Nistor Tatar s-a declarat nemulțumit de această situație, având în vedere că din cele 24 de puțuri de la stația de pompare a apei de la Măneuți funcționează doar șapte. El a arătat că municipalitate și asociațiile de proprietari din Rădăuți intenționează să deschidă o acțiune în instanță dacă problema nu va fi rezolvată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava