Comenzi MOPAN Suceava

FADERE (Federaţia asociaţiilor de români din Europa) a trimis joi 16 Februarie 2012 o scrisoare doamnei Claudia Boghicevici, Ministru al muncii, in care i-a cerut ca in perioada mandatului la conducerea Ministerului Muncii să acorde atenţie problemelor cu care se confruntă românii din diaspora.
Astfel Daniel Ţecu preşedintele FADERE a cerut noului ministru să continuie şi să intensifice negocierile cu statele europene care au implementate restricţii pe piaţa muncii pentru români. Doar in Spania in urma unui sondaj, FADERE apreciază că 250 000 de români sunt incă afectaţi de aceste restricţii.
Ţinând cont de interesul crescând al românilor din diaspora faţă de posibilitatea de a-şi reglementa vechimea in cartea de muncă, FADERE a cerut redeschiderea posibilitaţii ca toţi românii care au lucrat in strainatate ilegal şi nu au putut cotiza pentru pensie sa o poată face in România retroactiv. Termenul in care românii ar putea sa facă acest lucru nu ar trebui sa fie mai mic de un an, iar perioada pe care ei ar putea sa o reglementeze prin plătirea retroactivă a taxelor sa nu fie mai mică de 15 ani.
Guvernul României trebuie sa aibă in permanentă in atentie si romanii din diaspora, care odată cu criza mondiala financiară, şi-au modificat prioritaţile, ele fiind acum mai mult in zona muncii, a declarat Daniel Ţecu preşedinte FADERE (Federaţia asociaţiilor de romani din Europa).

Interdicţiile pe piaţa muncii fac viaţa grea românilor din Spania, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava