Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul serialului „Tânăr și neliniștit”, actorul Eric Braeden, se confruntă cu mari probleme de sănătate! Într-un videoclip publicat pe pagina lui de Facebook, actorul le-a mărturisit fanilor lui că suferă de o boală nemiloasă: cancer, notează click.ro.

Diagnosticul a fost descoperit în timp ce îndrăgitul actor se recupera, în urma unei operații pe care o suferise la genunchi.

„Urăsc să fiu atât de personal, dar cred că acest lucru poate fi bun pentru niște bărbații mai în vârstă, sa aibă grijă oarbă, sau să nu asculte acest video. Li se va întâmpla multora”, a spus el, potrivit sursei citate.

După ce a experimentat o durere groaznică într-o zi, în drum spre serviciu, Braeden a intrat la Centrul Medical Cedars-Sinai, unde un urolog l-a recunoscut, mărturisindu-i că a învățat limba engleză, urmărind serialul „The Young the Restless”, după ce s-a mutat din Vietnam. Totuși, medicul urolog i-a dat o veste teribilă! „El mi-a spus „Ai cancer”! Am spus: „Uau. Huh. S-t-t”, și-a amintit Braeden.

Articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/interpretul-lui-victor-newman-din-tanar-si-2261005.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava