• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 25 octombrie 2018, o întrevedere cu secretarul general adjunct al OCDE, Ludger Schuknecht, precum și cu directorul general al Agenției pentru Energie Nucleară (NEA) a OCDE, William Magwood.

Această vizită a avut loc în contextul Conferinței Ministeriale Regionale privind Energia, Tehnologia Nucleară și Managementul Deșeurilor Radioactive ce se desfășoară la București, organizată de către Guvernul României prin Agenția Nucleară și pentru Deșeuri Radioactive, în cooperare cu Agenția pentru Energie Nucleară, în perioada 25-26 octombrie 2018.

În cadrul întrevederii, premierul român a prezentat poziția avansată de dialog și cooperare a României cu OCDE, participarea activă la formatele de lucru ale organizației și contribuția substanțială, subliniind că aderarea la OCDE reprezintă, la momentul actual, un obiectiv strategic al României.

Cei doi oficiali OCDE au evidențiat importanța de a avea România ca partener în rândurile membrilor Agenției pentru Energie Nucleară, precizând că urmează să fie realizat planul concret pentru cooperarea cu România în domeniul politicii energetice, pe fondul colaborării regionale în domeniu.

România a aderat la Agenția pentru Energie Nucleară la 8 iunie 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava