• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În cadrul vizitei pe care o efectuează în Emiratele Arabe Unite, prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 18 octombrie, o întrevedere cu Noura Khalifa Al Suwaidi, directorul Uniunii generale a femeilor din Emiratele Arabe Unite, organizație de stat înființată în 1975, sub președinția Seica Fatima Bint Mubarak.

În cadrul convorbirilor, premierul Viorica Dăncilă a salutat activitatea desfășurată de Uniunea generală a femeilor pentru promovarea statutului femeilor, atât la nivel național, cât și în diverse foruri regionale și internaționale, a politicilor legate de sprijinirea familiei și protecția copilului.

În continuare, a prezentat acțiunile întreprinse la nivelul Guvernului, în cadrul programului România paritară, pentru creșterea rolului și contribuției femeilor în viața economică și socială, precum și măsurile adoptate la nivelul Partidului Social Democrat pentru introducerea principiului parității în structurile sale de conducere.

De asemenea, șeful Executivului a prezentat interlocutorilor prioritățile României pentru perioada în care va deține Președinția Consiliului Uniunii Europene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava