Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut miercuri, 25 aprilie 2018, o întrevedere cu Isaac Herzog, liderul opoziției din Knesset.
Cei doi demnitari au evocat legăturile tradiționale de prietenie dintre cele două țări și au evidențiat nivelul excelent al relațiilor între România și Statul Israel, atât la nivel politic, cât și pe palierul cooperării sectoriale. În acest context, cei doi oficiali au făcut o analiză a evoluțiilor actuale și a perspectivelor politice în plan intern din România și, respectiv Israel.
Schimbul de opinii cu Isaac Herzog a oferit prilejul de a trece în revistă stadiul cooperării parlamentare româno-israeliene și au fost examinate propuneri pentru intensificarea relațiilor pe linia forurilor legislative din cele două țări. Totodată, a fost evocat nivelul foarte bun al dialogului bilateral, cu accent pe proiectele de cooperare avute în vedere pentru perioada următoare.

O temă specială pe agenda întrevederii a fost evidențierea rolului comunității israelienilor originari din România la edificarea Statului Israel modern, precum și la consolidarea relațiilor între cele două state.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava