Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Moara, Eduard Dziminschi, vrea să înființeze un centru medical de permanență în noul dispensar care se construiește în momentul de față în comună. Eduard Dziminschi a precizat că ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în luna decembrie 2022, iar la modul în care a început investiția, dispensarul ar putea fi finalizat înainte de termenul de 12 luni, respectiv în toamna acestui an.

„Dacă lucrările merg așa de bine ca în momentul de față cel târziu în toamnă va fi finalizat. În momentul de față chiar lucrează foarte bine. Este o investiție extrem de utilă pentru comuna noastră, având în vedere că în momentul de față toate dispensarele din comună sunt private. Și vrem să facem și un centru de permanență în acest dispensar, care ar fi util atât pentru locuitorii din Moara, cât și pentru cei din municipiul Suceava, pentru că dacă cineva are o urgență medicală minoră poate să vină în acest centru de permanență pentru a fi tratat”, a spus primarul din Moara. E

l a arătat că noul dispensar medical va avea o suprafață total de 800 de metri pătrați. Eduard Dziminschi a precizat că în dispensar vor fi amenajate două cabinete pentru medici de familie, un spațiu tehnic, toalete, zonă pentru deșeuri periculoase, spațiu pentru sterilizare, sală de tratamente saloane de zi, o sală de endoscopie, spații de igienizare, vestiare, o sală osteodesiometru, un cabinet de cardiologie și un laborator. „Va fi un spațiu modern cu toate avizele de la DSP”, a afirmat Eduard Dziminschi. El a mai adăugat că pentru acest proiect primăria va aloca fonduri pentru racordarea la rețeaua electrică, precum și o sumă de 400.000 de lei pentru dotări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava