• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul Organizaţiei Municipale PNL Suceava şi vicepreşedintele pentru Regiunea de Nord Est al PNL, deputatul Ioan Balan, a participat ieri la deschiderea anului şcolar la mai multe unităţi şcolare sucevene, el exprimându-şi recunoştinţa faţă de cadrele didactice şi munca depusă de către aceştia. Ioan Balan a fost prezent la deschiderea anului şcolar la şcolile gimnaziale nr. 9 şi nr. 10, din Obcini, respectiv Burdujeni, dar şi la Şcoala Filadelfia.

În cuvântul său, Ioan Balan a spus că este nevoie de o mai mare recunoaştere pentru corpul profesoral, pentru munca depusă şi de sacrificiul pe care îl fac profesorii, recunoştinţă care trebuie să vină din partea elevilor, părinţilor, a oamenilor politici şi din administraţie. „Este o obligaţie a noastră să acordăm o mai mare atenţie corpului profesoral”, a spus deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan.

Liderul liberal le-a transmis celor prezenţi la ceremoniile de deschidere a anului şcolar de la cele trei unităţi de învăţământ că dintre elevii care sunt acum pe băncile şcolilor se nasc valorile de mâine ale ţării, „cei care vor conduce ţara, oameni care vor da plus valoare şi că alături de părinţi, profesorii sunt cei care contribuie la educaţia acestora”.


Balan a avut un mesaj şi pentru „bobocilor” din clasa I, transmiţându-le acestora să pornească cu speranţă, şi asta pentru fiecare zi de şcoală este ca o cărămidă care contribuie la construcţia educaţiei şi a vieţii lor.
Alături de Ioan Balan, la deschiderea anului şcolar de la cele trei unităţi şcolare a fost prezent şi viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.

La rândul său, Lucian Harşovschi le-a urat succes atât elevilor şi părinţilor, cât şi profesorilor. „Mult succes copiilor și multă putere și răbdare profesorilor. Succes tuturor în noul an școlar!”
Prezent la deschiderea anului de la Şcoala Gimnazială nr. 10, Lucian Harşovschi le-a spus celor prezenţi că este emoţionat de fiecare dată când se reîntoarce la această unitate de învăţământ, având în vedere că aici a urmat cursurile învăţământului gimnazial. El a mai spus că elevii de la această şcoală vor avea în cele din urmă un teren de sport modern, lucrările urmând să înceapă în perioada următoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava