Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreşedintele PNL pentru regiunea nord est, deputatul de Suceava Ioan Bălan, susţine că prin atitudinea pe care o are, Victor Ponta arată că îi este frică de votul românilor, atât din străinătate cât şi din ţară, dar şi al propriilor parlamentari pe care i-a ţinut în bănci la moţiunea de cenzură. „Speriat că românii au înţeles că se ţine de scaunul de prim ministru doar în interes personal şi pentru grupul său de apropiaţi, lui Victor Ponta îi este frică nu numai de votul românilor din străinătate, dar şi de cel al românilor din ţară şi chiar al propriilor parlamentari”, a declarat Ioan Bălan. El a menţionat că în aceste condiţii nu este de mirare că Victor Ponta a participat la Baku, la deschiderea Jocurilor Olimpice Europene, în ciuda embargoului celorlalte ţări membre UE, locul său fiind evident alături de Putin, Lukaşenko, Aliev şi Erdogan, care promovează „democraţii originale”, cum face şi premierul român.
Ioan Bălan a subliniat că dispreţul faţă de democraţie se vede în acţiunile lui Victor Ponta care refuză românilor dreptul la vot.
„Împiedicarea dreptului la vot poate fi catalogată ca o crimă împotriva democraţiei pentru că votul este esenţa democraţiei”, a spus vicepreşedintele PNL. El a reamintit că la alegerile din noiembrie 2014, candidatul Victor Ponta a împiedicat votul romanilor din diaspora, iar dispreţul şi ura PSD şi al lui Victor Ponta pentru românii din diaspora sunt totale, fiind rezumate de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, în declaraţia de săptămâna trecută, şi este însuşită şi de premierul Ponta care nu şi-a cerut scuze românilor în numele partidului.

”Dispreţul lui Victor Ponta pentru românii plecaţi la muncă în străinătate se vede cu ochiul liber”

Ioan Bălan consideră că dispreţul lui Victor Ponta pentru românii plecaţi la muncă în străinătate se vede cu ochiul liber prin promisiunea cu „milionul de locuri de muncă bine plătite” care ar fi trebuit create în ţară în peste trei ani de guvernare.
„Şomajul a crescut constant în primele cinci luni din 2015, iar numărul românilor care au plecat din ţară a crescut de la o lună la alta. De la „vrem o ţară ca afară” Ponta i-a împins pe români să-şi dorească doar „afară””, a spus vicepreşedintele liberal care a explicat că premierul Victor Ponta ştie că românii care pleacă acum la muncă în străinătate nu-i vor da niciodată votul.
El a mai arătat că pentru Victor Ponta românii din diaspora sunt buni doar când trimit bani familiilor lor din ţară, fiind cel mai mare „investitor străin” din România.
„Victor Ponta ar trebui să spună dacă s-a răzgândit sau le mai impune românilor care muncesc în străinătate să-i trimită cate 10 euro pe lună”, a mai declarat Bălan.
Vicepreşedintele PNL a subliniat că Victor Ponta a dat ţării cel mai slab guvern din ultimii 25 de ani, iar cu Victor Ponta prim-ministru, nici măcar românii din ţară nu mai au dreptul de a alege pentru că el desconsideră inclusiv deciziilor instanţelor care-l obligă să organizeze alegeri parţiale.
„Concluzia este că lui Victor Ponta îi este frică de vot pentru că prin vot va fi îndepărtat de la conducerea guvernului. Îi este frică de votul românilor din ţară, al românilor din străinătate şi al propriilor parlamentari pe care i-a ţinut în bănci la moţiunea de cenzură prin care se criticau chiar acţiunile Guvernului PSD de îngrădire a dreptului la vot”, a mai declarat Ioan Bălan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava