MOPAN Suceava

Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a obţinut un nou mandat de preşedinte al al Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”. Adunarea Generală de Alegeri a avut loc sâmbătă, la Hotelul Zimbru din Câmpulung Moldovenesc. La alegeri au participat aproape 90 de invitaţi şi membri ai GAL Bucovina de Munte, Ioan Bogdan Codreanu fiind singurul candidat pentru funcţia de preşedinte. El a obţinut un nou mandat de preşedinte cu unanimitate de voturi.

„Vreau să mulţumesc tuturor primarilor din localităţile care fac parte din GAL Bucovina de Munte, dar şi echipei tehnice, care au dat dovadă de profesionalism şi spirit de echipă, şi care au demonstrat că munca depusă în ultimii doi ani pentru dezvoltarea satului românesc a fost încununată de succes. Iar pentru viitor ne dorim ca următoarea Adunare Generală să ne aducă la fel de multe realizări ca şi cele de până acum. Şi sunt convins că spiritul de echipă este cel care de fiecare dată va duce la realizarea de proiecte care să fie în folosul cetăţenilor din localităţile care fac parte din GAL Bucovina de Munte. Şi sperăm să avem în continuare proiecte la fel de bune ca cele de până acum, atât în mediul privat, cât şi din partea administraţiile publice locale”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu.

Din Comitetul Director al GAL Bucovina de Munte fac parte primarii tuturor celor 11 localităţi partenere, pe lângă Ioan Bogdan Codreanu, în celelalte funcţii fiind aleşi trei vicepreşedinţi Tudor Ion Zdrob – Fundu Moldovei, Virgil Saghin – Vatra Moldoviţei, Gheorghe Lesenciuc – Breaza, un secretar, Nicolai Baltag – Vama, şi şase membrii ai Comitetului Mihăiţă Negură – Câmpulung Moldovenesc, Mihail Mehno – Izvoarele Sucevei, Petru Jecalo – Moldova Suliţa, Mihai Oţcu Constantinescu – Sadova, Traian Iliesi – Moldovita şi Tiron Maftei – Frumosu.

 

Codreanu a mai spus că până în momentul de faţă, prin intermediul GAL Bucovina de Munte au fost finanţate proiecte pentru reabilitarea de școli și grădinițe în Pojorâta, Frumosu, Sadova, Vama şi Moldova Suliţa, precum şi pentru deschiderea sau reabilitarea unor dispensare medicale din Sadova, Moldovița şi Pojorâta. Codreanu a spus că alte finanţări au fost acordate pentru amenajarea de baze sportive şi terenuri de sport în comunele Izvoarele Sucevei, Vatra Moldoviței şi Fundu Moldovei, pentru centrul social din Izvoarele Sucevei, dar şi pentru reabilitarea și modernizarea unor cămine culturale din Fundu Moldovei şi Vama.

Preşedintele GAL Bucovina de Munte a ţinut să mai precizeze că printre obiectivele pentru următoarea perioadă se numără şi identificarea elementelor de unicitate pentru fiecare dintre comunele care fac parte din această organizaţie, și transformarea acestora într-un brand al localității respective. Ioan Bogdan Codreanu a explicat că toate acestea vor fi reunite sub un singur brand intitulat „Bucovina de Munte”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava