Concert pascal
MOPAN Suceava

Casa de Poezie Light of ink & Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub, în parteneriat cu Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava & Editura Castrum de Thymes, vă invită joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 18.30, la Seara de Poezie 4 (serie nouă), organizată în Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub (Mun. Suceava, Strada Bistriței 8, Cartier Obcini).

Invitații ediției sunt poetul Ioan CAULEA și poeta Adela ȘULEA. Moderatoare, poeta Alexia PLĂCINTĂ.

În cadrul Serii de Poezie, va avea loc lansarea volumului “Arabescuri” (prefață: Cristian-Paul MOZORU; postfață: Daniel LUCA), publicat de Ioan CAULEA în 2023, la Editura Castrum de Thymes, Giroc. Prezintă volumul Vlad SIBECHI, cronicar literar.

Debutează la Seara de Poezie Adela ȘULEA.

Ioan CAULEA (n. 1971, Fălticeni) este absolvent al Facultății de Filosofie a Universității „Al. I. Cuza” Iași, profesor de Filosofie la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni. Este membru al Cenaclului Literar „Nicolae Labiș” din Fălticeni & al Cenaclului Transfrontalier „Mașina cu Poeți”. A publicat poezie în reviste literare (Antares, Septentrion, Monitorul de Poezie etc.) și antologii. A câștigat mai multe premii la concursuri literare, între care premiul I Concursul de volume de poezie pentru autorii nedebutați, organizat de Editura Castrum de Thymes. A publicat în 2023 volumul de debut “Arabescuri” la Editura Castrum de Thymes, colecția Calcit.

Adela ȘULEA (n. 2006, Suceava) este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava. Membră a Casei de Poezie Light of ink. A publicat în reviste și antologii. A câștigat premii la importante concursuri literare. Adela este, de asemenea, o foarte bună recitatoare de poezie.

Ioan Caulea și Adela Șulea, invitați la Seara de Poezie 4 organizată de Casa de Poezie Light of ink & Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub, în parteneriat cu Colegiul “Petru Rareș”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava