Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, astăzi, o întâlnire la sediul primăriei cu ambasadorul  Republicii Kazahstan, Excelența Sa Nurbakh Rustemov. Ion Lungu a spus că după ce a făcut o prezentare a Sucevei, a încercat ca împreună cu ambasadorul din Kazahstan să găsească oportunități de colaborare între municipiul reședință de județ și partea kazahă.

„Am convenit să colaborăm în domeniul educației – universitar, culturii, turismului și mai ales al dezvoltării relațiilor comerciale, domnul ambasador spunând că va veni cu o delegație de oameni de afaceri din țara sa în Suceava, în Bucovina. De asemenea, i-am vorbit despre proiectul Parcului Industrial pe care vrem să-l dezvoltăm la fosta Termica”, a spus primarul Sucevei. Ion Lungu a adăugat că ambasadorul Nurbakh Rustemov a propus să recomande municipalității sucevene un oraș din Republica Kazahstan pentru încheierea unui acord de înfrățire și pentru a avea o colaborare directă și concretă.

Ion Lungu i-a prezentat Ambasadorului Republicii Kazahstan proiectul viitorului parc industrial din Suceava, 1.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava