Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu și conducerea „Apelor Române” au găsit soluția pentru consolidarea malurilor râului Suceava pentru amenajarea noii zone de agrement. Ion Lungu a declarat că în cursul zilei de luni s-a întâlnit, la sediul primăriei Suceava, cu conducerea „Apelor Române” Bacău, respectiv directorul general Răzvan Găina, directorul tehnic Irina Lucavețchi, precum și cu directorul Sistemului de Gospodărie a Apelor Suceava, Daniel Drăgoi, pe tema consolidării malurilor pe porțiunea zonei de agrement care se construiește cu fonduri europene. Lungu a spus că soluția este încheierea unui memorandum între municipalitate și Administrația Apelor Bacău, vizat de Ministerul Mediului, asa cum s-a procedat și în municipiul Oradea.
Primarul Sucevei a precizat că pentru această investiție sursele de finanțare s-ar asigura de la municipalitate și din alte surse atrase, cum ar fi Compania Națională de Investiții etc.
„Ne dorim ca până la finalizarea lucrărilor la această zonă de agrement să finalizam și consolidarea malurilor”, a spus Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava