Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat în această dimineață că va propune acordarea post-mortem a titlului de Cetățean de Onoare pentru arhitectul Bogdan Adomniței, cel care a murit în accidentul aviatic de duminică seara de la Gălănești. În accident a mai murit și instructorul de zbor Marcel Iliese.

„Este o zi tristă pentru orașul nostru. Ne-a părăsit pentru totdeauna într-un tragic accident tânărul arhitect Bogdan Adomniței. Era un arhitect din noua generație, un bun specialist și un mare OM.

Și-a pus amprenta pe proiecte importante din orașul nostru, și mă opresc la a da două exemple: în primul rând pe reabilitarea clădirii primăriei pe fonduri europene și pe realizarea Sălii Unirii de la Consiliul Județean Suceava.

Lucra la proiecte importante pentru municipalitate: realizarea parcării supraterane de lângă primărie, la proiectul de modernizare a Sălii de ședințe la Primăria Suceava. Și-a iubit mult orașul.

Pentru proiectul de modernizare a primăriei care este un proiect reușit, voi propune Consiliului local, acordarea titlului de Cetățean de Onoare Post-mortem al orașului nostru. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în lumea drepților. Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis Ion Lungu.

Ion Lungu: Voi propune ca arhitectul Bogdan Adomniței să fie declarat post-mortem Cetățean de Onoare al Sucevei, 4.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava