Concert pascal
MOPAN Suceava

La scurt timp după ce iubitei sale, Sorana Cîrstea, i s-au adus acuzații grave, Ion Alexandru Țiriac Jr. a transmis un mesaj în spațiul public referitor la scandalul în care aceasta este implicată.

După cum știm, sportiva în vârstă de 33 ani s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporții, care a ajuns chiar și în atenția presei de peste hotare, chiar înainte de debutul la Wimbledon.

Mai exact, sportiva a fost un mesaj pe Instastory care a stârnit un val de reacții dure din partea fanilor, a jurnaliștilor și nu numai. „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instagram care a reușit să aprindă spiritele în rândul apărătorilor comunității LGBTQ+, potrivit click.ro. Mesajele dure și pline de critici au început să curgă râu după acest mesaj, sportiva fiind grav jignită.

Ion Alexandru Țiriac (46 de ani), fiul miliardarului Ion Țiriac, nu a rămas nici el fără replică și a decis să răspundă în spațiul public cu o ironie la adresa persoanelor care aleg să își facă publică orientarea sexuală sau identitatea de gen. „2023 pe scurt. Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual! Așa că mă puteți lăuda pentru curajul meu incredibil!”, a transmis iubitul Soranei Cîrstea într-un Instastory, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ion-tiriac-jr-reactioneaza-dur-dupa-acuzatiile-2281523.html

Ion Țiriac Jr. reacționează dur după acuzațiile primite de Sorana Cîrstea. Ce mesaj a transmis iubitul jucătoarei de tenis: „Vreau să știe lumea...”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava